تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود
سرخط خبرها
پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | آیا می‌توان محل تولد پدر یا مادر را تغییر داد؟

پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | آیا می‌توان محل تولد پدر یا مادر را تغییر داد؟

  • کد خبر: ۲۵۱۱۶۲
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
در این مطلب، کارشناس حقوق به پرسش‌های حقوقی مخاطبان عزیز شهرآرانیوز پاسخ داده است.
زهرا  شوشتری
خبرنگار زهرا شوشتری

به گزارش شهرآرانیوز، آیا می‌شود محل تولد پدر یا مادر را در شناسنامه خودم تغییر بدهم؟

خیر، این امکان وجود ندارد زیرا برای اینکه چنین تغییری در شناسنامه شما رخ دهد باید پدر یا مادر به آن اقدام کنند تا پس از تغییرات در شناسنامه آن‌ها، در شناسنامه فرزند نیز اعمال شود. البته باید در نظر داشت به صورت کلی تغییر محل تولد در شناسنامه به دلایل و مدارک نیاز دارد و نمی‌توان بدون هیچ دلیلی چنین درخواستی داشت زیرا قطعا امکان چنین درخواستی برای همه موجب هرج و مرج در احراز هویت و اطلاعات فردی خواهد شد.

چند سالی است به علت مطلقه بودن، نصف حقوق پدرم را که بازنشسته نیروهای مسلح بود دریافت می‌کنم. مادرم به‌تازگی فوت کرده است. سؤالم این است که بعد از فوت مادر، آیا حقوق پدر را کامل دریافت خواهم کرد یا حق همسری که برای مادرم واریز می‌شد از حقوق من کسر خواهد شد.

بله، با توجه به اینکه مستمری بین شما و مادرتان تقسیم شده بود، اکنون میزان مستمری پرداختی به مادر، به دریافتی شما اضافه خواهد شد.

طبق وصیت پدربزرگ مادری‌ام که ۲ دختر و ۲ پسر داشته وصیت شده است هر پسر سهم‌الارث یک دختر را بدهد و دایی من که سهم مادرم با او بوده فوت شده است. آیا می‌توان از فرزندان او طلب ارث کرد و اگر اموال دایی من به اسم فرزندان او شده باشد، چه‌طور است؟

برای پاسخ به این پرسش، باید وصیت‌نامه به صورت کامل مطالعه و اطلاعات کامل‌تری در این خصوص بیان شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.